Negresa De Post Pufoasa

Ingrediente 1 2 cana de ulei 1 cana apa 1 cana zahar 2 cani faina 2 linguri gem de prune 2 linguri cacao 2 lingurite bicarbonat 2 linguri zeama lamaie nuca macinata esenta de rom coaja unei lamai un praf sare. Mod de preparare prajitura negresa pufoasa de post.

Negresa De Post Cu Banane Si Ciocolata No Cook Desserts Food Cooking And Baking

Blat pentru prajitura negresa pufoasa de post.

Negresa de post pufoasa. Reteta aceasta de negresa pufoasa cu glazura o am de vreo 35 de ani de la colega mea de banca din liceu marinela. încearcă negresa cu ciocolată un desert cu. Reteta prajitura negresa pufoasa de post.

Pentru azi avem o prajitura negresa pufoasa de post o adaptare la negresa de post pe care o fac de obicei atunci cand vreau o prajitura de casa simpla si ieftina. Pregateste o negresa de post dupa o reteta traditionala simpla cu ingrediente ieftine pe care probabil le ai deja. Când negresa de post s a răcit pudreaz o cu zahăr și taie o în porții egale.

Iar glazura de ciocolata ii sporeste si mai mult farmecul d iar pentru ca toata lumea sa se poata bucura de ea am copt o in doua tavi diferite pe langa varianta originala. Pajitura este foarte buna ciocolatoasa un pic umeda destul de consistenta de la gem si fructe uscate nucile ii dau nota finala. Marti 14 noiembrie 2017 10 54 actualizat sambata 31 octombrie 2020 19 19 vrei să începi postul crăciunului cu ceva dulce deosebit.

Amestecam intr un bol zaharul apa uleiul si esenta de rom. Dragilor aceasta negresa de post este atat de pufoasa atat de ademenitoare incat cu greu veti rezista tentatiei de a nu o prepara. Turnam treptat amestecul de faina peste compozitia lichida si mixam usor pana la incorporare.

In alt bol amestecam faina praful de copt si cacaua. Trebuie să încerci negresa de post o prăjitură absolut delicioasă perfectă pentru zilele friguroase. 150 g zahar pudra 100 ml ulei de cocos topit 300 ml lapte de orez.

Stiti cum adunam atunci retetele de la toata lumea le scriam in caiete unele ieseau altele nu am pastrat foaia aceea intr unul din caietele mele cu retete. Mod de preparare reteta negresa pufoasa de post. Si dupa toate astea mancand din prajitura ma tot.

Intr un castron amestecam faina cu cacaoa bicarbonatul si un praf de sare. Scoate prăjitura din cuptor și las o să se răcească. Pune negresa de post la cuptor și dă focul la mediu spre mic timp de 30 de minute.

Negresa cred ca este unul din cele mai bune deserturi in post am incercat sa gasesc mai multe variante pe google dar tot m am intors la varianta laurei sava foarte foarte simpla si deosebit de gustoasa. Atunci reţeta următoare este varianta perfectă. De asmenea pentru un plus de gust poți adăuga peste porția de negresă de post și un strat de ciocolată sau.

Negresa De Post Cu Gem Reteta Video Lalena Ro

Reteta Desert Prajitura Negresa Pufoasa

Negresa Lalena Ro

Reteta Negresa Pufoasa De Post

Negresă De Post Desert Vegan Delicios In 45 De Minute Laura Laurențiu

Reteta Negresa De Post

Prajitura Negresa Pufoasa De Post Dulciuri Fel De Fel

Negresă De Post Cea Mai Simplă Rețetă De Negresă

Negresa De Post Negresa Traditionala Jamilacuisine Youtube


You have just read the article entitled Negresa De Post Pufoasa. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrevin.blogspot.com/2020/11/negresa-de-post-pufoasa.html

Belum ada Komentar untuk "Negresa De Post Pufoasa"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel